پرش به محتوا

سخنگوی دولت: هنوز تحریم از نظر صداوسیما واقعیت ندارد/ برای دولت رئیسی دعا می کنیم – آفتاب نیوز

مراجع رسیدگی کننده، چهره ای ممتاز به فعالیت های حقوقی دولت دوازدهم داده است. بی شک، داوری در مورد عملکرد کلی دولت و عملکرد حقوقی آن مستلزم ملاحظه عوامل خارجی و بین المللی مانند تحریم های کمر شکن و عوامل طبیعی کم سابقه و نیز بیماری همه گیری که رونق جهان را به افول کشانید از یک سو و در نظر داشتن توازن قوا و چگونگی توزیع قدرت در درون کشور، از سوی دیگر است. منظور از نگارش این …

که در مجموعه نهاد ریاست جمهوری فعالیت می کنند باید تجربیات خود را در اختیار دولت سیزدهم قرار دهیم و وظیفه داریم رئیس جمهور و دولت منتخب را در اجرای برنامه هایش برای اداره کشور کمک کنیم. واعظی تاکید کرد: اگر اصل برای ما این باشد که هدف همه دولت ها خدمت به مردم است، دولت سیزدهم را باید ادامه دولت دوازدهم بدانیم و برای تحقق اهداف و برنامه هایش تلاش و همکاری کنیم. رییس دفتر رییس …

خود ناکام شوند. صالحی اضافه کرد: دوم اینکه، بعد از بدعهدی دولت پیشین ایالات متحده و خروج این کشور از توافق برجام بسیاری از ناظران جهانی منتظر بر هم خوردن تعادل دولت و گرفتار شدن دولتمردان کشورمان در گرداب نا به سامانی های علاج ناپذیر بودند. وی اظهار کرد: باید شهادت بدهیم که این دولت علیرغم تحمل جراحات به وجود آمده از هجوم بی امان پیکان های زهرآگین در میدان جنگ طاقت فرسای اقتصادی از پا درنیامد و با توکل، استقامت و حمایت های مردمی به راه خود مقتدرانه ادامه داد. تکمیل می شود… …

افراطی گری و برهم زننده تعادل در جهان بودند. * اگر در این سال ها دولتی بر سر کار بود که به راه اعتدال و تدبیر بهایی نمی داد، نه تنها آن مقاومت بی نظیر مردم در برابر فشارهای بی سابقه اقتصادی امکان پذیر نمی بود بلکه اگر در این سال ها دولت هایی غیراعتدالی و بی تجربه می داشتیم، آنگاه وقوع حوادثی با خسارات زیاد برای ملت ایران کاملاً متصور و محتمل بود. * دولت یازدهم و دوازدهم به شکل …

به گزارش ایسنا، جلیل رحیمی جهان آبادی نماینده تایباد در مطلبی در صفحه توییتر خود با اشاره به اتمام کار دولت دوازدهم نوشت: روحانی‬⁩ و ⁧‫دولت اعتدال‬⁩ رفتند اما ای کاش همه ⁧‫سنگ اندازی ها، ⁧‫مانع تراشی ها‬⁩، ⁧‫دشمنی ها‬⁩ و ⁧‫تخریب ها‬⁩ را پاسخ می دادند تا امروز آنانی که مسبب این شرایطند و همه فرصتهای کاهش تنش و چالش و ⁧‫رفع تحریم ها‬⁩ را از ⁧‫ملت‬⁩ ⁧‫ایران ‬⁩ و دولت منتخب مردم گرفتند …

این بود شاید آقای روحانی دیروز به نحو دیگری از مردم بابت همه فشار ها بابت همه کوچک شدن سفره ها، بابت همه تنگنا های معیشتی، بابت همه بی تدبیری های ارزی و بانکی، بابت همه بی تدبیری های بنزینی و بابت همه بی تدبیری دیپلماتیک از مردم عذرخواهی می کرد. البته واقعیت این است آقای روحانی در دوران سختی بر کرسی ریاست جمهوری تکیه زد به گونه ای که دولت های یازدهم و دوازدهم جزو پرمضیقه ترین دولت های 40 سال …

…، قطعنامه های فصل 7 علیه ایران را حل کرد، سابقه نداشت کشوری در این قطعنامه وارد شود و بدون مشکل این دوره را پشت سر بگذارد. هیچ دولتی مظلوم تر از دولت تدبیر و امید نیست در دوران جنگ اقتصادی اداره کشور کار سختی بود و به رغم تمام مشکلات عملکرد دولت عالی بود. زنگنه تصریح کرد: در این دوره برای نفت خام، محصولات پتروشیمی و … معافیت نداشتیم. در این مدت بیش از 100 میلیارد دلار نفت …

سخنگوی دولت در سخنانی مطایبه آمیز با بیان اینکه ظاهرا هنوز هم تحریم از نظر صداوسیما واقعیت ندارد و برنامه های اقتصادی که می سازد، هیچ اثری از تحریم دیده نمی شود، اظهار کرد: صداوسیما همچنان به دولت یازدهم و دوازدهم بپردازد و نقدش کند تا بگذارد دولت سیزدهم در آرامش به کار ها برسد.

های مختلف نظیر زلزله کرمانشاه و سیل استان های جنوبی و شمالی اظهار داشت: در بحران کرونا نیز نیروهای مسلح با تمام توان و ظرفیت به میان آمدند و مایه دلگرمی ملت ایران شدند. حضرتی ادامه داد: دانشکده پرستاری ارتش در سه سطح کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا دانشجو تربیت می کند و از این پس نیز دانشجویان در ساختمان جدید و دارای امکانات کافی برای مراقبت از مردم تربیت می شوند. وی، اقدامات …

اینکه هنوز هم می گوییم اعتدال، تن ها راه موفقیت و غلبه بر موانع است، گفت: برای موفقیت دولت سیزدهم دعا می کنیم. دولت آینده راه دشواری در پیش دارد. باید همگان انتظارات منطقی از دولت آینده، داشته باشیم. وی بیان داشت: دولت آینده هم، در شرایط تحریم قرار دارد. تحریم، حقیقتی انکارناپذیر است. دولت آتی با چالش های سه گانه امروز دولت دوازدهم نیز روبرو خواهد بود. تغییرات آب وهوایی و خشکسالی، امری …

رعایت صداقت و راستگویی در بیان پاسخ ها به عنوان یک اصل اخلاقی، اهتمام می کردم؛ همچنین رعایت عدالت و انصاف در پاسخگویی و مواجهه با همه خبرنگاران را، بدون در نظر گرفتن گرایش سیاسی رسانه آنان. بنابر سابقه مطبوعاتی خودم، خوشبختانه رابطه دوستانه ای با همه خبرنگاران داشتم به نحوی که در لحظات تلخ و شیرین در کنار آنان حاضر بودم. ربیعی تصریح کرد: توصیه ام به همه شما این است که بپذیریم دولت آتی، دولت همه مردم ایران است؛ بپذیریم که انتخابات تمام شد، اما شرارت های خارجی کماکان هست و ما در برابر آن شرارت ها نیازمند حضوری پرقدرت هستیم. …

به گریبان است که به نظر نمی رسد دولت بعدی در دوره زمانی کوتاهی بتواند برای آن ها راه حل منطقی و قطعی ارائه دهد. به نظر می رسد برای برخی از مشکلات باید راه حل کوتاه مدت و برای برخی نیز راه حل بلندمدت وجود داشته باشد، اما چنانچه الگو های شکست خورده سیاستگذاری در دولت های قبلی به کار گرفته شود، بدیهی است خروج اقتصاد از چاه مشکلات وجود نخواهد داشت. شعار سال، بااندکی تلخیص و اضافات برگرفته از جهان صنعت، کد خبر: 194590، jahanesanat. …

به گزارش ایسنا ظریف در جمع خبرنگاران با بیان اینکه حتما رفع تحریم ها یکی از مهم ترین نیازهای کشور بود، اظهار کرد: بدون اینکه کشور بخواهد چشمش به خارج باشد ما به عنوان دستگاه دیپلماسی وظیفه داریم که بار را از روی دوش اقتصاد کشور برداریم. تلاش هایی هم کردیم و موفقیت هایی هم در دو سال اول بود که نتیجه اش در رشد بی سابقه کشور خود را نشان داد؛ اما متاسفانه بدعهدی آمریکایی ها بود که در نامه اخیر به …

دهند و در آن طرف هم گروه های متنوع مردم، پژوهشگران، محققان، جوانان، بانوان، افراد کارآفرین و افراد خلاق همه با هم دست به دست هم این دولت را برپا کنند. نخستین نشست از سلسله جلسات تخصصی “فصل تحول” با عنوان “دولت سیزدهم؛ گفتمان عدالت و جمهوریت” با هدف تبیین گفتمانی از دولت آیت الله سید ابراهیم رئیسی در آغاز گام دوم انقلاب اسلامی و با حضور اساتید برجسته حوزه و دانشگاه توسط موسسه مطالعات و …

توصیف کرد. ایشان واقعا شخصیتی خستگی ناپذیر بود. وی 60 سال در شرایط مختلف راه خود را ادامه داد، و تا پایان عمر ثابت قدم باقی ماند. رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در پایان گفت: امروزه جهان اسلام از عدم وجود گفتمان اعتدال رنج می برد. افراط گرایی همواره فجایع زیادی را به بار آورده است. اعتدال گرایی عقب نشینی از اعتقادات نیست، بلکه به معنای میانه روی است. افراط و تفریط ضربات سنگین و مهلکی به …

کند که با پیچیدگی های زیاد مواجه است. همه ی نقاط دولت در تحقق عدالت نقش دارند و هیچ دستگاهی نباید نادیده گرفته شود، اما مرکزیت آن سازمان برنامه و بودجه است، اما متاسفانه این سازمان با عدالت همراهی نمی کند چرا که شاکله آن لیبرال است و نوسازی این سازمان یک جنگ علیه مدیران است و هزینه نوسازی این سازمان برای جمهوری اسلامی بسیار زیاد است. این استاد دانشگاه گفت: عدالت در صورتی برقرار می شود که …

در کودتایی که رخ داد، آمریکایی ها توانستند بر بخشی از ایران سلطه پیدا کنند. در سال 1357 دست آمریکا به طور مستقیم قطع می شود اما همچنان تلاش خود را برای تداوم سلطه خود بر کشور ادامه می دهند. وی نوع کنش و واکنش دولت ها در ایران در مقابل تلاش غرب برای سلطه بر ایران را در رفتار آمریکایی ها مؤثر و بسیار مهم دانست و عنوان کرد: در یک دهه اخیر گفتمان دولتمردان به سمت صلح و سازش با غرب و آمریکا …

مدیریتی بالایی را به جان بخریم، باید عدالت را البته با شاخص های روشن و غیر قابل تفسیر به رأی، به روح حاکم بر این سازمان تبدیل کنیم. وی افزود: پیشنهاد می کنم، دولت آقای رئیسی، جدای از پافشاری بر گفتمان عدالت و برنامه ریزی برای بسط و تعمیق این گفتمان در متن جامعه، برای تحقق عدالت به سمت تهیه یک برنامه جامع و دراز مدتِ راهبردی برود. ممکن است اجرای کامل چنین برنامه ای مثلا 15 و حتی 20 سال زمان …

به گزارش اعتدال ، محمود واعظی در حاشیه آخرین جلسه هیئت دولت دوازدهم در جمع خبرنگاران با بیان اینکه به نظرم مردم ما آنچه که مورد استفاده روزمره شان قرار می گیرد حق شان محسوب می شود، تصریح کرد: اگر الان هر خانواده ای از فضای مجازی انواع و اقسام استفاده را دارد که از آموزش گرفته تا دریافت خدمت را شامل می شود، این حق آنان است. وی با تاکید بر اینکه مجلس برای این تشکیل نشده که حق را محدود …

خبرگزاری میزان – نخستین نشست از سلسله جلسات تخصصی فصل تحول صبح امروز با عنوان دولت سیزدهم؛ گفتمان عدالت و جمهوریت در دانشگاه تهران برگزار شد. این نشست با هدف تبیین گفتمانی از دولت آیت الله سید ابراهیم رئیسی در آغاز گام دوم انقلاب اسلامی توسط مؤسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران و با حضور و سخنرانی حمید پارسانیا، رضا غلامی، عبدالحسین خسروپناه، حسین کچوئیان و خانم جمیله علم …

حسن روحانی پس از هشت سال ریاست جمهوری آخرین نطق و سخن خود را با عذرخواهی از مردم به پایان برد. عذرخواهی البته در فرهنگ ایرانی و اسلامی و بلکه در همه فرهنگ ها، رفتار و روشی پذیرفته شده است، اما برای کسی که طی هشت سال گذشته همه منتقدان خود را به بد ترین توصیفات تخطئه کرد، پذیرفته نیست و تنها یک اعتراف ضمنی به حقانیت همه آن نقد هایی است که او هیچ گاه حاضر به پذیرش آن برای اصلاح امور نشد. عذرخواهی اگر با فرصت جبران توأم باشد، پذیرفته است، حال آنکه این فرصت اکنون در اختیار روحانی نیست و او دیگر رفته است …

ارزشمندی را از دست داد. رهبر انقلاب در همان دیدار اول عبور سریع فرصت خدمت به مردم را به دولت گوشزد کردند، اما نارضایتی ها بخش زیادی از مردم از دولت نشان می دهد ِمتاسفانه دولت به خوبی از این فرصت استفاده نکرد. مقام معظم رهبری در دیدار 8 سال گذشته دولتمردان تاکید کردند: به همه دولت های قبلی نیز گفتم که فرصت 4 یا 8 سال مسئولیت، به سرعت می گذرد، اما همین مدت محدود، شامل فرصت های بی پایان برای …

مدیریت آن بپردازند حتی از مشاورین ارشد رسانه ای استفاده درست (ونه نمایشی) نمایند تا اتفاق شابسته ای رقم بخورد. درسالیان گذشته تقریباً همه دولتها در جریان رسانه ای شان بدون طرح مشخصی فقط بصورت خطی و نامنسجم خبر وگزارش کم کیفیت و کم عمق ارائه می دادند وفقط در موعدهای نزدیک انتخابات با نیم نگاهی به آن، رسانه و تصویر دولت را بزک می کردند. آنچه آمد نکات ابتدائی ولی مبنایی برای فعل وانفعال های رئیس جمهور و دولتمردان است که با تصویرپردازی های درست ذهن توده مردم را در حمایت از سیاست ها و اقدامات برمی انگیزد و حس هواخواهی از دولت و وفاداری به آن را در بین آنها، شکوفا می سازد. …

به گزارش اعتدال ، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس جمهوری صبح یکشنبه در آخرین جلسه هیات دولت دوازدهم با تاکید بر اینکه 4 سال نخست دولت تدبیر و امید از لحاظ داخلی، بین المللی، سرمایه اجتماعی و امید مردم به آینده با 4 سال دوم کمی متفاوت بود، گفت: در 4 سال اول در دوران تعامل با جهان بودیم و ما به خودمان کاملاً اطمینان داشتیم که حریف قدرتهای بزرگ در مذاکره هستیم؛ من هیچ تردید نداشتم که در …

ایفا می کند، نتوانسته است به ساختار توسعه قدرت بین الملل از سوی ایران کمکی کند. این عضو هیئت علمی دانشگاه با اشاره به اهداف دستگاه دیپلماسی در هشت سال گذشته اظهار کرد: بنا بر اعلام دستگاه دیپلماسی، برداشتن تحریم هدف اصلی وزارت امور خارجه و تمام ارکان این دستگاه در طول دولت های یازدهم و دوازدهم بوده است اما حقیقت این است که دولت و مجموعه دستگاه دیپلماسی کشور هیچ دستاوری در این حوزه …

به گزارش تجارت امروز ، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی اظهار کرد: توانمان را در این زمینه [تأمین کالاهای اساسی در زمان جنگ تحمیلی اقتصادی] بکار گرفتیم؛ معنای کار این نیست که کار ما بی نقص بوده است، حتماً نقص داشتیم و ما معصوم نیستیم. وی اعلام کرد: در این جلسه می خواهم در حضور ملت ایران از معاون اول، تمام معاونین و وزرا تشکر کنم؛ من می دانم در روزهای مختلف چه روزهای سختی بر این افراد …

رسا
۱۴۰۰/۰۵/۱۰ – ۱۷:۰۵

نامناسب قرار دارد، ادامه داد: اگر دولت یازدهم و دوازدهم به جای مذاکره با غرب به ظرفیت های داخلی توجه می کرد، شرایط امروز کشور این گونه نبود. امام جمعه نکا با اشاره به این که کارنامه دولت یازدهم و دوازدهم در حوزه اقتصادی منفی است، خاطرنشان کرد: متأسفانه هشت سال دوره طلایی این دولت به دلیل اعتماد بی مورد به غرب از دست رفت. وی با بیان این که دولت سیزدهم باید همه توان خود را برای …

شرایط این دولت در چهار سال نخست با چهار سال دوم یکسان نبود. در چهار سال اول از لحاظ داخلی، بین المللی و سرمایه اجتماعی و امید مردم به آینده شرایط بهتری داشتیم. در چهار سال دوم کمی متفاوت بود. به هر حال در چهار سال اول در دوران تعامل با جهان بودیم و به خودمان کاملاً اطمینان داشتیم که حریف قدرت های بزرگ در مذاکره هستیم. وی بیان کرد: حتی یک در میلیون تردید نداشتم که در مذاکره با جهان شکست نمی …

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سلسله نشست های تخصصی فصل تحول به همت موسسه مطالعات و تحقیقات دانشگاه تهران برگزار می شود. اولین نشست آن با موضوع دولت سیزدهم گفتمان عدالت و جمهوریت امروز با حضور اساتید دانشگاه برگزار شد، جمیله علم الهدی، استاد دانشگاه در این نشست گفت: دولت سیزدهم و رئیس جمهور هشتم موقعیت خوبی در زمینه برقرای عدالت دارد و باز اندیشی در ماهیت دولت انجام خواهد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *