ویژگی­‌های برنج طارم – ایده خبر

برنج طارم همان برنجی است که باید به شما معرفی کنیم. این برنج که از جمله برنج‌های شمالی می‌باشد، در شرایطی متفاوت از سایر برنج‌های ایرانی تولید و کشت می‌شود و در واقع همین کشت متفاوت است که این برنج را به نسبت انواع دیگر برنج‌های ایرانی خاص و منحصر به فرد ساخته است.درباره برنج طارم چه می‌دانید؟در صورتی که می‌خواهید با یکی از خوش‌پخت‌ترین برنج‌های ایرانی که به عنوان برنجی بسیار پرفروش و محبوب در ایران و حتی کشورهای خارجی شناخته می‌شود آشنا شوید، راه را درست آمده‌اید؛ برنج طارم همان برنجی است که باید به شما معرفی کنیم. برنج طارم از برنج­‌های درجه یک و پر فروش در کشورمان می‌­باشد.این برنج که از جمله برنج‌های شمالی می‌باشد، در شرایطی متفاوت از سایر برنج‌های ایرانی تولید و کشت می‌شود و در واقع همین کشت متفاوت است که این برنج را به نسبت انواع دیگر برنج‌های ایرانی خاص و منحصر به فرد ساخته است.معیارهای خرید برنجهمانطور که بارها گفته‌ایم، هنگامی که برای خرید برنج ایرانی اقدام می‌کنید باید یک سری معیارها را در نظر داشته باشید. قیمت برنج برای بسیاری از افراد مهم‌تر از سایر ویژگی‌ها می‌باشد؛ اما باید گفت که پخت برنج، عطر و طعم آن از جمله اصلی‌ترین معیارهایی است که برای خرید با کیفیت‌ترین برنج‌های ایرانی باید مد نظر قرار گیرد.غیر از این است که شما می‌خواهید از خوردن یک غذای خاص لذت کافی را ببرید؟ پس لازم است که خود برنج و ویژگی‌های کیفی آن از قیمتی که برای آن تعیین شده مهم‌تر باشد. در همین جهت می‌توان گفت گه برنج با برخورداری از تمامی ویژگی‌های یک برنج با کیفیت و خوش پخت ایرانی، از جمله برنج‌های بسیار محبوب و پرفروش در ایران می‌باشد.مبدا اصلی کشت برنج طارم استان زنجان است، اما چند سالی است که استان‌های شمالی کشور همچون گیلان، مازندران و گلستان نیز در مسیر تولید انواع مختلف این برنج گام برداشته‌اند و در واقع به عنوان اصلی‌ترین تولید کنندگان این نوع برنج شناخته می‌شوند.نکته جالب درباره این برنج آن است که با وجود میزان تولید پایین، میزان تقاضا‌ها برای این برنج بالا است که این نشانه‌ای از محبوبیت این برنج نزد مردم می‌باشد.دلایل محبوبیت و میزان بالای مصرف برنج طارمپیش‌تر نیز گفته شد که برنج طارم از جمله محبوب‌ترین برنج‌ها در ایران و جهان است. اما سوال اصلی به علت محبوبیت این برنج ربط پیدا می‌کند.برای بررسی دلایل اصلی محبوبیت و میزان بالای مصرف برنج طارم، لازم است ویژگی‌های این برنج محبوب را تحت بررسی قرار دهیم. در واقع همین ویژگی‌ها هستند که باعث به وجود آمدن چندین نوع مختلف از این برنج و فروش بالای تمامی آن‌ها می‌شوند.ویژگی­‌های طارم طارم از جمله برنج‌های دانه بلندی است که پس از پخت نیز به میزانی قابل توجه قد می‌کشد؛ شما با پخت مقدار کمی از این برنج با کیفیت و محبوب، می‌توانید غذای مورد نیاز برای یک مهمانی بزرگ را تامین کنید. برای کشت و تولید این برنج مقادیر بسیار کمی کود شیمیایی مورد استفاده قرار گرفته است. لذا این برنج بسیار سالم بوده و علاوه بر طعم خوشی که دارد، می‌تواند یک وعده غذایی بسیار سالم باشد و سلامت بدن ما را تضمین نماید. عطر فوق العاده این برنج از ویژگی‌های مهم دیگر آن است. به نحوی که پس از پخت برنج عطر خوش آن از فاصله‌ای دور قابل تشخیص است. طعم بسیار عالی برنج طارم، ویژگی مهم و در واقع اصلی‌ترین عاملی است که بسیاری از مردم را شیفته این برنج می‌سازد. طارم برنجی بسیار خوش پخت است که چه بلافاصله بعد از پخت و چه با گذشت مدت زمانی طولانی از پختن و آماده شدن این برنج، همچنان طعمی بسیار عالی و لذیذ دارد. این برنج لذیذ در زمانی سریع پخته و آماده مصرف می‌شود.انواع برنج طارم را می‌شناسید؟همانطور که گفته شد شما می‌توانید برنج طارم را در چندین نوع مختلف تهیه و مصرف کنید. این نوع برنج با توجه به ویژگی‌های عالی و منحصر به فرد خود در انواعی مختلف تولید شده که هر یک ویژگی‌هایی خاص دارند.هنگامی که برای خرید برنج با کیفیت ایرانی اقدام می‌کنید، شناخت انواع مختلف این برنج محبوب می‌تواند به شما کمک کند تا محصولی با کیفیت و درجه یک را خریداری نمایید.از انواع مختلف برنج طارم می‌توان به طارم هاشمی، عطری، صدری، سنگی، دم سیاه، دیلمانی، محلی، رشتی، اهلمی، موسی و امیری اشاره کرد. در ادامه به معرفی تعدادی از محبوب‌ترینِ این برنج‌ها می‌پردازیم.معرفی انواع برنج طارم طارم هاشمی: برنج طارم هاشمی از جمله پرمصرف‌ترین نوع از این برنج می‌باشد که دانه‌هایی به رنگ سفید مایل به کرم دارد و پس از پخت به میزان قابل توجهی قد می‌کشد.برای کشت این برنج از نوع خاصی بذر استفاده می‌شود که در واقع ترکیبی از بذر برنج اصلی طارم و برنج هاشمی می‌باشد. این برنج عطری بسیار عالی دارد؛ البته عطر و بوی آن به نسبت برنج عطری طارم نیست. طارم عطری: همانطور که از نام این برنج پیداست، برنجی بسیار خوش عطر است که پختی عالی داشته و پس از پخت کاملا قد می‌کشد. میزان رِی کردن این برنج به نسبت طارم هاشمی کمتر است، با این حال برنج عطری درست مانند طارم هاشمی محبوب و پرطرفدار است و کیفیت پخت آن‌ها دقیقا مشابه به هم است. طارم دم سیاه: طارم دم سیاه از جمله برنج‌های محبوب در سراسر ایران است. عطر و طعمی عالی دارد که پس از پخت و تا مدتی طولانی این عطر و طعم فوق العاده همچنان ماندگار خواهد بود. این برنج به نسبت طارم هاشمی عطر کمتری دارد، اما ظاهر آن‌ها مشابه به هم است.برای خرید برنج طارم در انواع مختلف، لازم است فروشنده‌ای قابل اطمینان که به کیفیت بالای محصولات عرضه شده توسط این فروشندگان اطمینان دارید را انتخاب کنید.فروشگاه برنج گل بابا که از جمله مراکز معتبر با پیشینه‌ای بلند مدت در زمینه عرضه و فروش برنج‌ های خوش پخت و درجه یک ایرانی می‌باشد، انواع برنج طارم محلی، دم‌سیاه، هاشمی و… را با کیفیتی عالی و قیمتی مناسب عرضه می‌کند. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *