کشف و ضبط ۶.۹ تن فراورده غیرقابل مصرف در کردستان

مجتبی ورمقانی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار داشت: در راستای مسئولیت‌ها و وظایف محوله و با هدف اطمینان‌دهی به مردم استان کردستان، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی در ماه مبارک رمضان با حضور 64 نفر در روز از کارشناسان دامپزشکی در قالب 11 اکیپ ثابت و 25 اکیپ سیار در دو شیفت صبح و بعدازظهر در سراسر استان اجرا شد. وی افزود: دامپزشکی کردستان بصورت مداوم و مستمر بر مراکز مرتبط با فرآورده‌های خام دامی نظارت دارد اما در ماه مبارک رمضان با افزایش نیاز مردم، عرضه فرآورده‌های خام دامی نیز افزایش می‌یابد و لذا برای دسترسی سهل و با اطمینان هم استانی‌ها به فرآورده سالم و بهداشتی، نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی نیز تشدید یافت. وی ادامه داد: در اجرای طرح تشدید نظارتی که از 25 فروردین لغایت 25 اردیبهشت ماه سال جاری انجام شد، 10 هزار و 448 مورد بازدید انجام شد و مقدار ۶ هزار و ۹۰۹ کیلوگرم فرآورده غیرقابل مصرف ضبط و به دستور مقام قضایی معدوم شد ضمن اینکه پرونده 146 مرکز عرضه متخلف نیز به مراجع قضایی و تعزیراتی ارجاع شد. ورمقانی تصریح کرد: در طول مدت زمان اجرای طرح در کشتارگاه‌های دام و طیور استان مقدار 56 هزار و 284 کیلوگرم فرآورده غیرقابل مصرف شناسایی، ضبط و از چرخه مصرف خارج شد. مدیرکل دامپزشکی استان کردستان با توجه به خطر انتقال بیماری‌های مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآورده‌های خام دامی از مردم خواست از خرید گوشت قرمز حاصل از کشتار غیرمجاز و فاقد مهر و لیبل دامپزشکی، مرغ زنده، گوشت چرخ کرده، تخم مرغ فاقد تاریخ تولید و انقضا و گوشت مرغی که در حضور مشتری تهیه و پاک نشده باشد خودداری نمایند. ورمقانی تصریح کرد: مردم در صورت مشاهده هر مورد مشکوک در این زمینه، مراتب را از طریق شبکه‌های دامپزشکی و یا تماس با سامانه پیغام‌گیر 1512 اداره‌کل دامپزشکی کردستان گزارش نمایند. انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۰

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *