به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، عزیزاله افضلی، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز در کارگره آرد و نان که ٢٠ آبان ١٤٠٢ در سالن جلسات شهدای دولت استانداری البرز برگزار شد، ضمن اشاره به برگزارى همایش نان کامل، نان سالم، گفت: این همایش با هدف ارتقاى سطح کیفى نان و سلامت عموم شهروندان، ٢٨ آبان ١٤٠٢ برگزار مىشود. وى ادامه داد: باتوجه به اهمیت پرداختن به مبحث نان و اقدامات نانوایىها و … کلیه مدیران موظف هستند شخصا در جلسات مرتبط حضور پیدا کنند. سرپرست هماهنگى امور اقتصادى استاندارى البرز، ادامه داد: رعایت پروتکلهای بهداشتی، کیفیت پخت نان، کیفیت آرد، وزن چانه و مسائل بهداشتی نانواییها از مهم ترین مباحثی است که بازرسان فرمانداریهای سطح استان موظف به نظارت بر آنها در کلیه مناطق برخوردار و کم برخوردار، و ارائه گزارش عملکرد هستند. وى افزود: نظارت دقیق و کارشناسانه بر نانواییها، نظارت دقیق بر نحوه تخصیص سهمیه آرد متناسب با نیاز منطقه و نحوه کارکرد نانواییها و اجرای دقیق دستورالعمل درباره اعطای سهمیه نانوایی در دستور کار متولیان امر قرار گیرد. گفتنى است در این کارگروه پیشنهادى به منظور جلوگیرى از قاچاق آرد، دریافت کد شناسه کالا براى کیسههاى آرد با استفاده از زیرساخت هاى نرم افزارى جهت ممانعت خروج از شبکه آرد مطرح و مقرر شد مطالعات کارشناسى و تخصصى جهت بررسى طرح توسط فرماندارى هاى شهرستان هاى استان انجام و درصورت تصمیم بر نتیجه بخش بودن موضوع در جلسه بعدى کارگروه مصوب و اقدام شود. پایان پیام/
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید